Neem contact op

Aarzel niet om ons te contacteren voor alle informatie.

maandag10:00 — 17:00
dinsdag10:00 — 17:00
woensdag10:00 — 12:00
donderdag10:00 — 17:00
vrijdag10:00 — 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook
Follow us on Tiktok
Follow us on YouTube

Adres

Sisalbaan 5a
2352 AZ Leiderdorp

Postbus 263
2350 AG Leiderdorp

Hullenbergweg 413a
1101CS Amsterdam
Bezoekadres: alleen op afspraak

Vul ons contactformulier in

Ervan overtuigd dat Oncraft uw bedrijf verder helpt! Neem vandaag nog contact met ons op.

 • Reageert snel
 • Persoonlijke en gedetailleerde offertes

FAQ

 • Waar krijg ik korting op bij Oncraft?

  Met Oncraft geniet je 10% korting op al onze eigen diensten, inclusief uren besteed aan pre-productie, productie en post-productie. Dit omvat productie, montage, filmen, montage, geluidsontwerp en animatie. Let op: productiekosten zijn niet inbegrepen. Daarnaast ontvangt u 25% korting op het gebruik van één van onze studio’s en apparatuur. Houd er rekening mee dat de kortingen niet van toepassing zijn op andere productiekosten zoals make-up, acteurs, extra apparatuur of dronebeelden.

 • Bent u ook inzetbaar voor kleinere werkzaamheden?

  Absoluut! U kunt bij ons terecht voor diverse kleinere werkzaamheden, zoals losse filmuren, extra edits voor social media, het aanpassen van oude video’s of het toevoegen van ondertitels. En het mooiste is: dit kan allemaal zonder dat u altijd een aparte factuur ontvangt.

 • Hoe werkt het krediet voor u?

  Het tegoed functioneert als een soort strippenkaart. Wij stellen vooraf het budget voor uw tegoed vast, dit wordt bijgehouden in een gedeeld saldooverzicht waar u altijd toegang toe heeft. Bij elke aanvraag ontvangt u een gedetailleerd kostenoverzicht. Na goedkeuring brengen wij de kosten (inclusief de korting) direct van uw saldo af. Het tegoed kan niet op een later tijdstip worden opgenomen, tenzij daar een geldige reden voor is. Maar maak je geen zorgen, je tegoed blijft 24 maanden geldig. Mocht Oncraft besluiten de samenwerking niet voort te zetten, dan ontvang je uiteraard je tegoed terug.

 • Staat uw vraag hier niet tussen of wilt u meer informatie?

  Neem gerust contact op met onze contactpersoon of stuur een mail naar info@oncraft.nl. Wij staan ​​klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden!

Hi, How can we help?